Pizza/Pasta benodigheden

(54 resultaten)

Met een pizza-pan of plaat zorgt u elke keer weer voor een perfect gevormde pizza. Met een aluminium pizza-pan wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en bakt u een perfecte pizza. De aluminium plaat maakt gebruik bij het bakken van luchtcirculatie en levert een pizza op met een mooie gelijkmatig gebakken korst en bodem. Aluminium is snel en eenvoudig te reinigen. Dan is er nog de plaatstalen variant  die geschikt is voor zowel vers deeg als voorgebakken bodems. Deze pan is uitermate geschikt voor het maken van panpizza's extra dik belegd. Plaatstaal is duurzaam en eenvoudig te reinigen maar dient voor het gebruik behandeld te worden zodat er een anti-aanbaklaag ontstaat. Dit is heel eenvoudig, na aanschaf reinigt u de pan grondig met heet water vervolgens goed afdrogen en dan giet u een laagje zonnebloem of arachide olie (geen olijfolie)in de pan. Plaats de pan op een matige warmtebron en wacht tot tot de olie walmt. U kunt nu de warmtebron uitzetten en pan laten afkoelen. Smeer nu de olie met een keukenpapiertje uit over de bodem van de pan. U mag dit proces vaker herhalen en zult zien dat de pan steeds donkerder wordt (patinalaag). U kunt de pan nu gebruiken.
Let op u mag de pan nu niet meer met zeep afwassen.
Pastamachine
Niets zo lekker als zelf pasta maken. Met een pastamachine maakt u heerlijke verse pasta in een handomdraai. Bij de aanschaf is het belangrijk om te kijken naar het materiaal bij voorkeur RVS of aluminium.


Meer lezen
Laden...

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 5% korting op je Holland Kookt aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Holland Kookt Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!