Paella pan

(39 resultaten)

Paellapannen is een platte, ronde pan en zijn zeer geschikt voor het maken van heerlijke Spaanse paella. Door de grootte van de pan is het makkelijk om de paella om te scheppen, belangrijk is dat u de paella bereid op gelijkmatig vuur voor een optimale smaak. Holland Kookt verkoopt ook speciale gasbranders hiervoor. De pan is natuurlijk ook geschikt voor andere gerechten zoals, kip, vlees of groente.

De Paella pannen van Holland Kookt zijn verkrijgbaar met een diameter van 20 cm tot 90 cm, diverse materialen zoals RVS, geëmailleerd, blauwstaal, anti-aanbak. De kwaliteit kan enorm verschillen, zo kan een goedkopere paella pan sneller vervormen omdat de plaatdikte van de bodem niet voldoende dik is.

Het is ten zeerste af te raden de paella pan te wassen in de vaatwasser.

Zoals de meeste stalen pannen is het verstandig om deze goed te verzorgen, na het afwassen met de hand goed afdrogen en de binnenkant inwrijven met een beetje plantaardige olie om oxidatie te voorkomen. 

Het Spaanse gerecht Paella wordt voor een optimale smaakbelevenis bereidt in een paella pan. De paella pan is een lage, grote brede pan met stevige handgrepen. De rijst mag niet geroerd worden maar omgeschept en de vorm van de pan is hierop aangepast. .
In onze webshop vindt u terug welke warmtebron geschikt is voor de betreffende pan.

Meer lezen
Laden...

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je wordt op de hoogte gehouden van al onze acties en aanbiedingen.

Ook maak je maandelijks kans op het winnen van het Holland Kookt schort.

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Reden genoeg om je meteen in te schrijven!!


Like ons ook op facebook en blijf op de hoogte de leukste nieuwtjes.

Veel plezier met shoppen bij Holland Kookt!

Aanmelden voor de nieuwsbrief!