Over ons

Over ons

Welkom bij onze nieuwste webshop Holland Kookt! Een webshop met een bijzonder groot assortiment aan alles wat met koken bakken en tafelen te maken heeft. 

Holland Kookt is voor de hobbykok XL. Wij bieden betaalbare, professionele artikelen voor de thuiskeuken.
Holland Kookt is bedoeld voor de hobbykok die net een stapje verder gaat in de keuken maar ook voor iedereen die prijs stelt op duurzame kwaliteitsproducten.
Denkt u hierbij  aan het juiste mes, taartvorm of een goede pan. Maar ook voor de aankleding van uw tafel kunt u in onze webshop terecht en uw gasten verrassen met een professionele uitstraling. 
Neem de tijd om Holland Kookt te ontdekken en u zult zien dat wij de professionele keuken bij u thuis brengen. Op het gebied van servies heeft Holland Kookt een zeer uitgebreid assortiment. Nieuw is de collectie uitgevoerd in zeer betaalbaar, duurzaam melamine ook wel synthetisch porselein genoemd. Er is een zeer grote keuze in prints en stijlen, van eenvoudige stijlvolle effen kleuren tot designer prints die bij elk restaurant en tafel passen. Melamine is een hoogwaardige synthetische stof waar sterke en lichte materialen van worden gemaakt. Het is 100% vaatwasmachine en krasbestendig, slijtvast en onbreekbaar maar wel met een luxueuze uitstraling. Daarom besluiten steeds meer restauranthouders over te stappen op melamine maar ook de thuiskok stapt steeds vaker over op de voordelen van duurzaam ,betaalbaar melamine . Het materiaal is zo hard dat het zelfs gebruikt wordt als toplaag van een laminaatvloer. Daarnaast heeft melamine  een tijdloze uitstraling ,kortom een aanwinst voor zowel uw tafel thuis als in een horecagelegenheid.

In 1996 zijn wij als familiebedrijf begonnen onder de naam Horeca Onderhoud Werner. Door onze ruime ervaring in en met de horeca zijn wij in staat u een goed en passend advies te geven. Zo maakt u de juiste keus en krijgt u het juiste product voor een scherpe prijs.

Welkom bij Holland Kookt!

Namens het Holland Kookt Team.

Neem direct contact op

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je wordt op de hoogte gehouden van al onze acties en aanbiedingen.

Ook maak je maandelijks kans op het winnen van het Holland Kookt schort.

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Reden genoeg om je meteen in te schrijven!!


Like ons ook op facebook en blijf op de hoogte de leukste nieuwtjes.

Veel plezier met shoppen bij Holland Kookt!

Aanmelden voor de nieuwsbrief!