Keukentouw

(3 resultaten)

Keukentouw gebruikt u bij het opbinden van vlees en gevogelte of bosjes kruiden samen te binden;

Vlees opbinden dient een simpele einddoel: vorm van het stuk vlees behouden of ongelijkmatig stuk vlees zelf zó opbinden dat het een mooie vorm krijgt. Als de vorm regelmatig blijft, gaart het stuk vlees mooi gelijktijdig. En wilt u een stuk vlees mooi vullen, zoals een stuk varkenshaas of een rollade? Dan is opbinden ook een goede techniek.

Gevogelte zoals kip worden ook vaak opgebonden om de vleugels en bouten strak tegen het lijf te houden.

Keukentouw gebruiken om bosjes kruiden samen te binden, zoals een bouquet garni. Dit word meegekookt met gerechten als bouillon, maaltijdsoepen, eenpansmaaltijden of smoorgerechten. Vóór het opdienen wordt het bouquet garni uit de pan verwijderd

Weetje: Een klassiek bouquet garni bestaat uit peterselie, tijm en laurier.

Meer lezen
Laden...

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je wordt op de hoogte gehouden van al onze acties en aanbiedingen.

Ook maak je maandelijks kans op het winnen van het Holland Kookt schort.

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Reden genoeg om je meteen in te schrijven!!


Like ons ook op facebook en blijf op de hoogte de leukste nieuwtjes.

Veel plezier met shoppen bij Holland Kookt!

Aanmelden voor de nieuwsbrief!