Keukengerei voor de hobbykok

Iedereen die passie heeft voor koken en bakken weet dat het juiste keukengerei het verschil kan maken tussen een gemiddeld en een perfect resultaat. Uiteindelijk draait het allemaal om wat er op het bord verschijnt maar de weg daartoe gaat via de juiste ingrediënten, betrouwbaar keukenapparatuur, kwalitatief hoogwaardig keukengerei en natuurlijk uw eigen kennis en kunde. 


keukengerei kopen

Alle aandacht voor het beste keukengerei

Als hobbykok wilt u niet onderdoen voor de professionele kok. Natuurlijk is de setting anders. In een toprestaurant worden alle kook- en bakbenodigdheden intensief gebruikt. Bovendien heeft men vaak meer ruimte en middelen om te investeren in topapparatuur en hoogwaardig keukengerei. 

De meeste hobbykoks gebruiken hun keukengerei minder intensief maar verlangen wel dat zij in de bereiding van de gerechten niet worden beknot in hun creativiteit en mogelijkheden vanwege ondeugdelijk of minder kwalitatief materiaal. Aan de andere kant moet de kosten ook in de gaten worden gehouden, het is en blijft immers een hobby. 

Holland Kookt haakt hier perfect op in, we bieden professionele horeca spullen, top keukengerei en hoogwaardige pannen, messen, tafelgerei en bakgerei aan voor scherpe prijzen. U vindt bij ons het beste keukengerei voor de laagst mogelijke prijzen.
Lees meer over keukengerei kopen

Keukengerei voor de hobbybakker

De laatste jaren is het thuisbakken van brood, gebak en koekjes enorm populair geworden. Natuurlijk heeft het TV programma Heel Holland Bakt daar een grote rol in gespeeld, maar ook daarvoor zat het thuisbakken al flink in de lift. De reden voor dat succes is eenvoudig te verklaren. Thuisbakken is gewoon erg leuk om te doen, bovendien haakt het in op de trend van het creëren van eigen creaties gebruikmakend van zelf gekozen ingrediënten en authentieke recepten. 

Met de beschikbaarheid van professioneel bakgerei kunt u als amateurbakker de lekkerste en fijnste bakgerechten op tafel toveren. Holland Kookt biedt een grote variëteit van keukengerei helemaal toegespitst op de veeleisende hobbybakker.
Lees meer over het kopen van bakgerei

bagerei kopen

Breed assortiment tafelgerei en serviesgoed

Een met passie en kunde gemaakt gerecht vraagt om een perfecte presentatie. Zeker wanneer u familie of vrienden over de vloer heeft is een verzorgde tafelsetting de kers op de taart. De perfectie die u nastreeft in uw keuken moet zich vertalen in een aangename tafel met uitstraling. 

Wij bieden een zeer uitgebreid palet aan tafelgerei. Het uitgangspunt is altijd kwaliteit en professionaliteit maar dan wel voor een meer dan betaalbare prijs. U vindt in ons assortiment een veelheid aan bestek, borden, dienbladen, glaswerk, schalen, soepkommen en nog veel meer. U creëert zo uw eigen thuisrestaurant.
Lees meer over tafelgerei kopen

De beste pannen voor uw keuken

Naast alle mogelijke keukengerei vindt u een breed assortiment professionele pannen. Van kookpan tot koekenpan en van sauteer pan tot wokpan, u mag altijd een professionele pan verwachten voor een scherpe prijs. Dat laatste is een belangrijk punt. Professionele pannen kunnen nogal eens schrikbarend duur zijn. Dat hoeft echter niet. 

Wij selecteren juist die pannen die een lange levensduur hebben en uw gerecht het beste tot haar recht laten komen. Ook de professionele horeca die wij ook al jaren bedienen gebruikt deze pannen. Ook daar zoekt men de juiste balans in levensduur, kwaliteit in koken en bakken en prijs.
Lees meer over het kopen van pannen

Het juiste mes kiezen

Als hobbykok weet u als geen ander dat het juiste keukenmes een wereld van verschil maakt. Voor de bereiding van elk type vlees, vis, gevogelte, brood of groente is het ideale mes beschikbaar. In onze webshop vindt u direct een duidelijk overzicht van de verschillende typen keukenmessen.

 Wij zijn van oordeel dat een hobbykok boven alles het verdient om met het juiste keukenmes te werken. U merkt het verschil, dat garanderen wij.
Lees meer over het kopen van keukenmessen

Direct naar ons  assortiment puur keukengerei

Van braadslede tot ovenschaal, van saus dispenser tot keukenweegschaal, u vindt het in onze collectie keukengerei. Filter het product van uw keuze en bekijk de producten per afzonderlijke categorie.
Neem direct een kijkje in ons assortiment keukengerei

Neem direct contact op

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je wordt op de hoogte gehouden van al onze acties en aanbiedingen.

Ook maak je maandelijks kans op het winnen van het Holland Kookt schort.

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Reden genoeg om je meteen in te schrijven!!


Like ons ook op facebook en blijf op de hoogte de leukste nieuwtjes.

Veel plezier met shoppen bij Holland Kookt!

Aanmelden voor de nieuwsbrief!