Hans Spitsbaard winnaar Heel Holland Bakt 2017

Hans Spitsbaard winnaar Heel Holland Bakt 2017

Gefeliciteerd Hans Spitsbaard met het winnen van Heel Holland Bakt

Hans Spitsbaard is de terechte winnaar van Heel Holland Bakt en daar wil ik hem dan ook van harte mee feliciteren. Iemand die zo secuur, nauwkeurig en smakelijk bakt is zonder
twijfel de grote winnaar. Bakken is de hype van dit moment, dat bewijst het feit dat er gisteravond 3.4 miljoen kijkers getuige waren van de spannende finale. Van een cake op topniveau tot een schitterende weddingcake, dit is nu allemaal mogelijk
voor de hobbybakker. Ook ik ben een beginnend hobbybakker en heb sinds kort kennis gemaakt met de webwinkel Holland Kookt. Daar vind ik echt alles wat er nodig om een mooi professioneel bakproduct af te leveren en misschien wel meester patissier te
worden (misschien iets te hoog gegrepen 😊). Maar nu komt het mooiste, waarschijnlijk bent u, net als ik ook helemaal  weg van de prachtige KitchenAid keukenmachines en nu heb ik gezien dat we er een kunnen winnen in de maand november bij Holland Kookt.

KitchenAid keukenmachine.

Wat een leuk nieuws is dit en ik raad iedereen aan snel even een kijkje te nemen in de webwinkel www.hollandkookt.nl
Bij een aankoop vanaf 25 euro maakt u kans op de keukenmachine helemaal gratis en voor niets. 
Misschien maakt ik deze kerst wel een dessert met behulp van de KitchenAid keukenmachine. Ik ga in elk geval iets bestellen en duimen. Terwijl ik mijn blog zit te schrijven krijg ik heel erg trek in appeltaart met slagroom, eenvoudig maar heerlijk in de herfst. 
De geur van warme appels brengt me terug in de tijd als het regende en mijn oma een heerlijke appeltaart bakte als dessert.
Ik ga zo meteen denk ik appels schillen en voel me al gelukkig op voorhand. Hebben jullie dat ook, dat herinneringen een bepaalde sfeer oproepen waardoor je zin hebt iets lekkers te gaan bakken.  In dat geval wens ik u smakelijk eten en tot snel. 

Caramelli

Terug naar overzicht

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je wordt op de hoogte gehouden van al onze acties en aanbiedingen.

Ook maak je maandelijks kans op het winnen van het Holland Kookt schort.

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Reden genoeg om je meteen in te schrijven!!


Like ons ook op facebook en blijf op de hoogte de leukste nieuwtjes.

Veel plezier met shoppen bij Holland Kookt!

Aanmelden voor de nieuwsbrief!