Bedruipspuit

(4 resultaten)

Vlees heerlijk marineren is de meest voor hand liggende manier om extra smaak te geven aan je vlees. Maar waarom zou je dat niet van binnenuit proberen? Het vlees injecteren is de meest efficiënte manier om een stuk vlees van extra smaak en sappigheid te voorzien. Waarom injecteren en niet marineren?
Kruidenpasta’s, kruiden of het normaal marineren van vlees bedek je alleen de buitenkant. De marinade trekt alleen een paar millimeter het vlees in en zorgt dus ervoor dat niet het hele stuk vlees gekruid word. Het injecteren met de bedruipspuit zorgt ervoor dat de marinade direct tot aan de kern van het vlees doordringt en dus voor een heerlijke smaaksensatie oplevert over het gehele stuk vlees en niet alleen de bovenkant. Dus injecteren maar en geniet van de heerlijke smaakvolle en sappige stuk vlees!

Tip: laat het stuk vlees een half uur tot een uur buiten de koelkast rusten, voordat je het gaat injecteren. De marinade zal zich dan beter verspreiden


Meer lezen
Laden...

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je wordt op de hoogte gehouden van al onze acties en aanbiedingen.

Ook maak je maandelijks kans op het winnen van het Holland Kookt schort.

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Reden genoeg om je meteen in te schrijven!!


Like ons ook op facebook en blijf op de hoogte de leukste nieuwtjes.

Veel plezier met shoppen bij Holland Kookt!

Aanmelden voor de nieuwsbrief!